Augustina Șiman

Suntem bucuroși să vă invităm, pe data de 28 ianuarie, la ora 15.00, la a 3-a ediție din acest an academic a Clubului „Prometeii se întâlnesc", unde o avem ca invitată pe absolventa promoției 2010, Augustina Șiman. Din inima New York-ului, ne va povesti despre experiența sa în calitate de diplomat la ONU și despre pasiunea sa de a scrie.

Eugen Buza

Suntem bucuroși să vă anunțăm că pe data de 03 decembrie, vineri, la ora 17, în format online, vom desfăşura cea de a doua ședință din acest an a Clubului „Prometeii se întâlnesc”! Invitatul special al acestei ședințe este Eugen Buza, absolventul anului 2004, care se autocaracterizează astfel: „Sunt reprezentantul generației anilor '90, cred în carte și în fotbal, Corina și Matias și Siempre Prometeu , astea cred că ar fi # tagurile care ar descrie parcursul meu până la cei 31 ani.

Daniela Nemerenco și Grigore Bechet

Suntem bucuroși să vă anunțăm că pe data de 19 noiembrie, la ora 14, în sala 5, dar și live, https://youtu.be/RSmzsQo5oto pe canalul YouTube, vom desfăşura prima ediție din acest an a Clubului „Prometeii se întâlnesc”! Fiind o ediție jubiliară, cu ocazia a 30 de ani de la înființarea liceului, avem onoarea de a-i avea invitați pe Daniela Nemerenco și Grigore Bechet, absolvenții anului 2004.

Mihai Avram

Suntem bucuroşi să vă anunțăm că pe data de 27 mai, la ora 17:00, în regim on-line, vom desfăşura cea de-a șaptea şi ultima ediție a Clubului "Prometeii se întâlnesc" din acest an şcolar! În cadrul şedinței l-am invitat pe Mihai Avram, absolventul promoției 2010, care şi-a făcut studiile în drept internațional şi european la Universitatea RUG Groningen. După aceea a urmat un Master la University of Amsterdam în Drept Internaţional, cu specializarea Drept în Comerț Internațional şi Investiții.

Greta Hârbu

untem bucuroși să vă anunțăm că pe data de 29 aprilie, la ora 17, în regim on-line, vom desfăşura cea de-a șasea ediție a Clubului „Prometeii se întâlnesc”! De data aceasta o avem în calitate de invitată pe Greta Hârbu, absolventa promoției 2010. Greta a studiat la Politecnico di Milano, unde și-a luat licența în arhitectură și urbanism.În septembrie 2014 a început masteratul la Londra, la Royal College of Art, unde a obținut diploma în design interior.

Radu Salamalichi

Suntem bucuroşi să vă anunțăm că pe data de 22 februarie, la ora 18:00, în regim on-line, vom desfăşura cea de a cincea şedință a Clubului "Prometeii se întâlnesc"! După ce am avut fericita ocazie să dialogăm cu Onoriu Puşcaşu, Rodica şi Andrei Frimu, Valeria Duca şi Nicoleta Copaci, îl avem invitat pe Salamalichi Radu, absolventul promoţiei 2008, care şi-a făcut studiile la ASEM, facultatea Business şi Administrarea afacerilor. La moment conduce propria afacere “SELIK nuts&fruits” ( import și comercializarea fructelor uscate exotice, alune, semințe) De asemenea, are un hobby deosebit: călătorii de lungă durata în cele mai exotice şi puţin populate locuri din lume.

Nicoleta Copaci

Suntem bucuroşi să vă anunțăm că pe data de 29 ianuarie, la ora 17:00, în regim on-line, vom desfăşura cea de a patra şi prima şedință în acest an a Clubului "Prometeii se întâlnesc"! După ce am avut fericita ocazie să dialogăm cu Onoriu Puşcaşu, Rodica şi Andrei Frimu, Valeria Duca, o avem invitată pe Nicoleta Copaci, absolventa promoției din 2014. Nicoleta și-a făcut licența în chimie la Jacobs University Bremen în Germania și masteratul la École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL) în Elveția.