Noutăți

Acasă/Noutăți

Proiectul „Galeria din hol”

Participanți:Cristina Botezatu ( octombrie- februarie); Galina Vieru ( martie- aprilie); expoziția elevilor cerchiști ( coordonator: Botezatu Crisina mai-iunie)

Organizat de:

Data desfășurării:

Despre proiect:

Galeria din hol este un proiect inițiat de către directorul LCI „Prometeu-Prim” Tatiana Bologan, și are drept obiectiv promovarea artiștilor plastici și a tinerelor talente într-un spațiu creativ din cadrul instituției, de a reda o atmosferă de galerie în spațiul nostru academic pentru a obișnui pe elevii prometeiști cu arta vizuală, ca să admire și să aprecieze picturile diverșilor artiști, direct în incinta liceului și pentru a-i încuraja pasiunea și interesul pentru artă și creativitate drept un mod frumos de viață.
În cadrul primei ediții de expoziție (din octombire 2021-februarie 2022) au fost expuse lucrările semnate de artista plastică, Cristina Botezatu.
La cea de-a doua ediție (martie-aprilie 2022) lucrările artistei plastice, poetei și ilustratoarei Galina Vieru.
Deasemenea, din mai-iunie, este programată expoziția elevilor prometeiști, ce frecventează cercurile de artă conduse de Cristina Botezatu.

Alte noutăți

📢 Mândria noastră crește odată cu noile succese ale prometeistelor, care s-au clasat pe locul I în cadrul Olimpiadei Republicane

Vezi mai mult »