Noutăți

Acasă/Noutăți

30 Ani de activitate a instituției

Participanți:

Organizat de:

Data desfășurării:

Despre proiect:

Aniversarea Jubiliară a 30 ani de la Fondarea LCI „Prometeu-Prim” – fiind prima instituție privată de învățământ primar, gimnazial și liceal din țară, înființată la două zile după declararea de Independență a Republicii Moldova la inițiativa Asociației de Creație „TOCONO” („Totul Copiilor Noștri”), întreprinderea tehnico-ştiinţifică „Planta-Vin” S.R.L. și Firma de producere şi cercetare „A.F.N.” S.R.L. – a fost celebrată împreună cu membrii cheie în dezvoltarea liceului pe parcursul a trei decenii de profesionalism, de instruire și educare la cel mai înalt nivel, în spiritul democratic, patriotic și creștin, promovând creativitatea și talentul elevilor ce ne reprezintă cu demnitate oriunde în lume.
În semn de recunoștință, s-au oferit diplome și aprecieri cadrelor didactice, fondatorilor și tuturor celor care în mod fidel au susținut parcursul dezvoltării insituției timp de 30 ani de activitate.

Alte noutăți

📢 Mândria noastră crește odată cu noile succese ale prometeistelor, care s-au clasat pe locul I în cadrul Olimpiadei Republicane

Vezi mai mult »