evenimente

Proiectul „10 Povești de succes”

📣Suntem bucuroși să împărtășim cu toți vestea că, în luna noiembrie, în cadrul liceului nostru a demarat proiectul „10 Povești de succes”, ce are drept scop întâlnirea prometeiștilor la o discuție motivațională cu personalități din diverse domenii, care, prin istorisirea experiențelor și realizărilor din viața lor vor inspira pe elevii noștri să tindă către obiective înalte.
🏫 La invitația moderatorului acestui eveniment, doamna Aliona Coropceanu, director adjunct și profesor de limba română, a cărei idee de proiect îi aparține, cu suportul directorului liceului, doamna Tatiana Bologan, în cadrul primei ediții a proiectului, l-am avut în calitate de oaspete pe compozitorul Eugen Doga.
🔔A fost ocazia cea mai oportună de anticipare a celebrării anului 2022, declarat de către CMC „Anul cultural Eugen Doga”, la cea de-a 85-a aniversare a maestrului.
⛅ Noi ne-am propus ca să mergem dincolo de imaginea muzicianului de pe scenă și să aflăm despre omul – Doga, ceea ce l-a format, și ceea ce se află în spatele operei și al distincțiilor sale nenumărate.
❤️ A fost o întâlnire de suflet, în care artistul a recunoscut faptul că datorită copiilor liceului nostru și-a deschis cămara inimii sale atât de larg, cum nu a mai reușit la alte interviuri, iar elevii au rămas profund inspirați, încât la orele ulterioare de limba și literatura română, cu toții au citat cuvintele sale, astfel, le-au redat o valoare de aforisme.
😷 În contextul situației epidemiologice COVID-19, la dialogul dintre compozitor și prometeiști, au avut posibilitatea să participe 25 de elevi, care, în cadrul unei selecții preliminare, și-au exprimat motivația și năzuința de participare și au prezentat cele mai reușite întrebări pregătite pentru maestru.
💻Toți elevii, părinții și profesorii au avut ocazia să urmărească dialogul transmis în direct pe canalul YouTube al liceului, prin urmare, în cadrul orei de cerc „Art Craft” 🎨 condus de către profesorul Diana Moldovanu, elevii claselor primare au urmărit evenimentul online direct din clasă, în timp ce pregăteau felicitări personalizate, pe care le-au prezentat cu dedicație maestrului Doga la finalul evenimentului, pe lângă schimbul de alte daruri dintre gazdă și invitat. 🎁
✅În curând vom anunța cine este următorul nostru invitat. Fiți conectați la paginile noastre facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu noutățile ulterioare!